XPAcademy - Mijn succes

Berry Koeleman
Graag deel ik mijn zakelijke kwaliteiten met anderen.
Dat doe ik onder andere via de trainingen van de
XPAcademy , maar de belangrijkste drie noem ik ook op deze site. Door ontwikkeling van deze kwaliteiten, lukte het me financieel onafhankelijk te worden na zeven jaar ondernemerschap. Ik was toen 27 jaar oud. Dat is inmiddels 26 jaar geleden.


Waar het om gaat:

1. Strategisch inzicht
Ik herken snel relevante patronen. Vanuit dat inzicht creŽer ik effectieve strategieŽn om mijn doelen te bereiken. Creativiteit, lateraal en 'out of the box' denken zijn daarbij mijn belangrijkste uitgangspunten. Vooral kijken hoe ik het anders kan doen dan anderen.

2. Actiegerichtheid en sturing
Creatieve ideeŽn zet ik snel om in concrete stappen waarmee ik mijn doelen wil bereiken. Bij het aansturen van mensen houd ik rekening met hun verschillende karakters en uiteenlopende kwaliteiten. Juist die diversiteit maakt een effectieve samenwerking mogelijk. Ik ben goed in staat om mensen te motiveren en inspireren.

3. Ambitie
Problemen zijn niet negatief, maar nieuwe uitdagingen en kansen. Bij elke nieuwe uitdaging wil ik mijzelf op een hoger plan brengen. In samenwerking met anderen vind ik het belangrijk om elkaar voordurend te stimuleren. Van dat totale proces geniet ik enorm. Massive action is Massive results in dat in lijn met mijn passie en een helder geformuleerd doel.


Een van mijn favoriete quotes komt van Abraham Lincoln:
"De beste manier om de toekomst te voorspellen is door hem zelf te creŽren."
Bij het horen van deze uitspraak krijg ik kippenvel. Het is zeker van toepassing op mijn eigen leven. Het klopt namelijk, dat ik alles kan creŽren wat ik plezierig en belangrijk vind.

- lees hier mijn persoonlijke verhaal


Geef je passie een kans en geluk lacht je toe


actueel: 


mailinglist

ontvang 10 krachtige vragen
in je mailbox

 

Amanda Stason:
"Berry is een verbazendingwekkend mens en zijn enthousiasme voor het leven is besmettelijk!"


Julie Colwell:
"Berry is een geestige en boeiende leraar, die voor zijn klanten en studenten een brug slaat tussen de bekende en onbekende wereld"