XPAcademy - Trainingen

Kom naar de GRATIS training Boven de Lijn.
Omring je met de leukste mensen en ontvang tips voor betere resultaten, meer succes en plezier!
 

Ontdek hoe je jouw doelen kunt bereiken en maximaal plezier kunt ervaren in je leven. Hoe je succesvol kunt zijn met je passie. Hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Een fantastisch avondje uit en gegarandeerd met veel positieve energie weer naar huis.Eerdere workshops in 2014, 2015 en 2016 waren een groot succes en alle snel uitverkocht! Ruim 4.000 mensen gingen je voor!

Vier redenen om mee te doen:
Je krijgt tips hoe je het plezier in je leven kunt vergroten. Zowel in je werk als prive.
Krachtige en nuttige informatie, handige tips om succesvoller te ziijn.
Je krijgt een helder en duidelijk doel in je leven
Kennis over de wetenschap achter Happiness at Work, de laatste krachtige inzichten

Met XPAcademy en Boven de Lijn groeien we snel. We zijn blij dat zoveel bedrijven kiezen om met ons op een strategische manier aan het welzijn van hun medewerkers te werken. Het afgelopen jaren hebben ruim 4.000 mensen onze trainingen gevolgd.

Jij hebt nu de kans om een workshop bij ons te volgen en kennis te maken met Boven de Lijn en de laatste ontwikkelingen in positieve psychologie.

Wat gaan we doen?
De 2,5 uur durende workshop is gesplitst in 20 minuten presentatie over hoe je succesvol kunt zijn door de tools Boven de Lijn toe te passen. Vervolgens een aantal interactieve oefeningen waardoor je helder krijgt, wat jou echt plezier geeft en waar je echt gelukkig van wordt.

Wat wordt er precies besproken?
De drie factoren achter menselijk geluk
De invloed van geld op hoe gelukkig we zijn
Welke mensen zijn inspirerend in je leven en kunnen je helpen je doelen te bereiken. Een erg leuke test met veel positieve energie.
Concrete (bewezen) manieren om geluk bij jezelf en binnen (bedrijfs) teams geluk positief te beinvloeden (!).
Pratijkvoorbeelden en video's van Happiness at Work

Wie is de trainer?

Berry Koeleman heeft een rijke achtergrond als ondernemer ( accountancy, psychologie, bloemen, reisbranche) , weet alles over de ups en downs van het leven door zijn eigen ervaring , en fungeert als deskundige adviseur voor veel bedrijven . Zijn huis in Nederland fungeert als de 'Happiness Hub' , waar Boven de Lijn en Happiness workshops plaatsvinden.

Op een meer persoonlijke noot , Berry woont met zijn fantastische vrouw Odeke , vele prachtige dieren en zijn kinderen in Uithoorn. Hij houdt van lopen in de natuur, dineren met vrienden, inspireren van mensen, beeldhouwen en het lezen - of schrijven - van een goed boek. Auteur van het boek Boven de Lijn. Een bestseller bij uitgeverij Thema over hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Bestel het boek hier


Wanneer zijn de workshops?
nog niet bekend
Waar wordt het gehouden?
In De Kwakel (Gemeente Uithoorn) @ Boterdijk 27

Hoe laat?
19:30 tot 22.00 uur | Welkom van 19.00 uur
Na afloop een glaasje wijn en gezellig napraten

Wat kost het?
Helemaal gratis.


actueel:mailinglist

ontvang 10 krachtige vragen
in je mailbox